Çay Mı Alırdınız Kahve Mi?

Sabah uyandınız, mutfağa adım attınız.

İlk hangi tuşa basarsınız? Çay makinesi mi kahve makinesi mi?

İnsanları artık bu konuda 2 ye ayırabiliyoruz. Demli bir taze çay mı, sıcacık dumanı ile köpüklü bir kahve mi? Sizin tercihiniz hangisi olurdu?

İstatistikler dünyada sudan sonra en çok tüketilen içeceğin siyah çay olduğunu söylüyor. Türkler olarak da bizler en çok siyah çayı tercih ederiz. Hatta ülke geneline baktığımızda Türkiye'de her gün 245 milyon bardak çay tüketiliyor. Günün her saati hem kendimiz, hem misafirlerimiz için en çok tercih ettiğimiz içeceklerimizdendir. Kahvaltılarımızın eşlikçisi, yemek sonramızın keyfi çayları en taze ve demlenmiş şekilde yapabilmek maharet gerektirir.

Kimi de ben kahvesiz asla yapamam, bugün kahvemi içmedim ayılamadım der. Birçok çeşidi ile kahveler de dünyanın en çok tüketilen 2. içeceği. Yetişkinlerin yüzde 85’inden fazlası tarafından tüketilmektedir. Türk kahvesi,espresso,latte, soğuk kahve... hepsi birbirinden farklı damak tatlarına hitap ederek gönülleri fethetmeyi başarmıştır. Ancak bilirsiniz her kahveyi beğenmeyiz, aslında o da kolay sanılan aslında maharet gerektiren bir hazırlama özeni bekler.

 

Gelişen teknoloji ile maharet artık parmaklarda. Peki nasıl ?

İndirimli fiyatları ile Hys mağazaları en kaliteli çay ve kahve makinelerini sizinle buluşturuyor.  Tek tuşla harika çay ve kahveler hazırlamak için, içeceğinizi şık bir kafede oturup içmişsiniz gibi hissettirecek çay ve kahve makineleri için tıklayın.